Lacosanostra
Curveando


Dia 14-12-2014 RUTA I DINAR DE NADAL DE LCN-GIRONA
Be nois, un any mes ja hi som..., tornem a estar a les portes del Nadal i per aixó ho hem de celebrar plegats, amb tots vosaltres y amb els nostres amics que també rodem junts per Catalunya i arreu....i fins hi tot en bici i a peu...! us hi esperem a tot@s a :
HORA DE SORTIDA: 11 h
LLOC DE SORTIDA: PAVELLÒ EINBIEI DE GIRONA-FONTAJAU
RUTA: GIRONÉS- LA SELVA-BAIX EMPORDÀ-ALT EMPORÀ ENLLAÇ RUTA GOOGLE
DINAR DE NADAL : 14 h al RESTAURANT LA RIERA , de Peratallada.
MENÚ
PICA PICA: Pernil, pa amb tomàquet, croquetes de l'àvia, torrada amb escalivada, anxoves, truita de patates amb ceba, fritura de xipirons i cargols amb all oli.
SEGONS:
- Espatlla de xai al forn amb allioli
- Dorada amb peres
- Entrecot amb salsa de ceps.
POSTRE de la casa
vins de l' empordà, cava, aigua,cafè i xarrups
PREU: 27€
ASSISTENTS
01- Gesus ( Directe al restaurant ... o potser no ...:rolleyes2: )(Dorada amb peres )[/SIZE!]
02- Nissimo ( Directe al Restaurant ) (espatlla de xai amb allioli)
03- Jay ( Directe al Restaurant ) (espatlla de xai amb allioli)
04- Presi (Dorada amb peres)
05- Enricp (espatlla de xai amb allioli)
06- Isabel (entrecot amb salsa de ceps)
07- Casquete (entrecot amb salsa de ceps...cru, cru, cru...)
08- Mamporrero (espatlla de xai amb allioli)
09- Mamporrera (espatlla de xai amb allioli)
10- Albur (espatlla de xai amb allioli)
11- Mys Fly ( Directe al Restaurant ) (entrecot amb salsa de ceps)
12- Alburete I ( Directe al Restaurant ) (menu infantil)
13- Alburete II ( Directe al Restaurant ) (menu infantil)
14- RamonDV (espatlla de xai amb allioli)
15- Pispis (espatlla de xai amb allioli)
16- Alf (espatlla de xai amb allioli)
17- Maribel ( Directe al Restaurant ) (espatlla de xai amb allioli)
18- Trias (espatlla de xai amb allioli)
19- Maria (Dorada amb peres)
20- Kipiland (Dorada amb peres)
21- Pikiland (espatlla de xai amb allioli)
22- Turri ( Directe al Restaurant )(espatlla de xai amb allioli)
23- Coletas ( Directe al Restaurant ) (espatlla de xai amb allioli)
24- Ozepe (entrecot amb salsa de ceps)
25- Tuchi (espatlla de xai amb allioli)
26- Xata (espatlla de xai amb allioli)
27- Glòria ( Directe al restaurant ) (espatlla de xai amb allioli)
28- Sr. Rodríguez (entrecot amb salsa de ceps)
29- Sra. de Rodríguez (entrecot amb salsa de ceps)
Total : 27 adults i 2 menús infantils.
LLISTA TANCADA !!!
LCN:cool2:
BON NADAL....!!!!!!!!
Última edición: