Salida Domingo SORTIM?....GIRONA....RUTA I DINAR DE NADAL!! 9 / 12 / 2018

Molt bon dia a tots

Doncs si, com bé diu en Joan, quan és va proposar el Dinar de Nadal, semblava que estava molt lluny, i ahir és va fer realitat, !! amb un èxit total amb tota la colla que eren, tot i que ens faltaven tres pilars del grup i dic tres perquè l´Emi va venir a dinar, en Julio està de viatge i la Núria i en Jaume tenien un compromís d´última hora.
Destacar en primer lloc la ruta del Road lider Joan, un recorregut molt variat i divertit, el ritme que a tothom si sentia més comoda, temperatura bonissima per les dates que estem. aprofitant amb les vegilies de NADAL, en Norfeu i la Mon, ens varen sorprendré amb un detall a cadascú, el gorro del PARE NOEL !!! va ser un èxit total !!! ( la conya que ens portarà els gorros,) vam fer una parada amb una platja de Lloret,cala CANYELLES, fen fotos de rigor videos i cantant nadales !!! alguns cantaven bé i altres ho fem força malament !. tot seguit agafem carretera i manta i cap el restaurant CAN VALLS,a Brunyola, un menu molt bo i sobretot molt variat !! fen "la xerinola" fins que ens van convidar a marxa quasi !! per ser els últims !!

Arriba l´hora dels adeus ! a fora amb petons i abraçades, i preparar a la propera !!!

Des d´aqui vull aprofitar de felicitar a tothom per festes Nadalenques !!! sigui del grup o no, tots tenim el mateix en comu LA MOTO

SALUT I GASSSSSSS
 
XAVI.......
TgC_emoticon1066.gif
 
Un petit record d'una gran trobada d'amics. No estan tots els bons moments viscuts... alguns no han quedat grabats!! jejejejejeje
La propera més i millor!!
SALUT!!!!

BONES FESTES PER TOTHOM!!!


 
Toni!!!!
Com sempre el video es super currat !! Es una passada !!!!! Molt maco i com és reflexa el bon ambient !!que hi fa sempre!!!

Et pots dedicar a fer reportatgea de casament jo t’ ajudo !!
 
Jajajajaja

M'alegro que us agradi!!
Es un bon record!!
:excited::excited:
 
Epssss....:excited::excited:

Molt bé amics, llàstima que la Nuri i Jo, no vam poder anar, però la feina mana.

Veig que us ho heu passat d'allò més bé, rient molt i és com ha de ser.

Fins la propera......:):)

Salut i Felicitat per a tots;);)
 
Gràcies Enric i Jaume!!!

Fa goig veure les fotos i videos del dia!! Com sempre parlan per si sols!!!

:excited::excited::excited::excited:
 
Arriba