GIRONA-LCN (Sortides agost 2012)

Les sis del matí amb forta pluja tropical i música de mil ocells, el volca (no surt l'accent) ocult per la boira, pero (tampoc surt l'accent- mai surt l'accent), pero present.
No fotos (no tinc les andromines necessaries per enviar-les), pero si sortida. Avui super tirolina per la selva i cap a el Pacific.

Petons i abracades a tots-es. (tampoc no surt la c amb el nimi palet caient cap a les cinc)
 
Doncs felices vigílies per a totes elles i per a ells, elles, los i las :vrolijk_1:
 
Les sis del matí amb forta pluja tropical i música de mil ocells, el volca (no surt l'accent) ocult per la boira, pero (tampoc surt l'accent- mai surt l'accent), pero present.
No fotos (no tinc les andromines necessaries per enviar-les), pero si sortida. [HIGHLIGHT2]Avui super tirolina per la selva[/HIGHLIGHT2] i cap a el Pacific.

Petons i abracades a tots-es. (tampoc no surt la c amb el nimi palet caient cap a les cinc)

Ep! Xata, també has fet un #NOVULLPAGAR a la tirolina ? :D

Passeu-vos-ho bé, que de moment, ja ho sembla !
 
Hola companys,

Com heu vist amb les fotos que ha penjat en Jesús, la sortida al Delta de l'Ebre va anar molt bé, però vam tenir molta calor i el menjar era molt bo. La LT també va anar molt bé

Siso: aquella foto del restaurant de Can Paquita no significa res d'especial. Nosaltres no varem fer-hi cap àpat, sinó que és un lloc en el qual el meu fill hi va anar fa molt de temps i ens va dir que el menjar era molt bo, però no vam tenir temps d'anar-hi.

Jesús: gràcies per la feina de penjar les fotos i desitjar-te que et milloris el més aviat possible.

Gràcies per les felicitacions a la Maria!!

FELICITATS A TOTES LES MARIES, MARIONES, MIREIES...

Salut & benzina

TRIAS
 
Per cert, espero que el contingut d'aquest rètol tingui una explicació curiosa, anecdòtica i simpàtica, perquè, d'entrada, és un autèntic atemptat a l'aragonès oriental! :D


Siso: aquella foto del restaurant de Can Paquita no significa res d'especial. Nosaltres no varem fer-hi cap àpat, sinó que és un lloc en el qual el meu fill hi va anar fa molt de temps i ens va dir que el menjar era molt bo, però no vam tenir temps d'anar-hi.

O me vaig explicar malament o no hi sé veure la relació :D

pd: Vist el malentès m'interessa aclarir que es pot retolar: Can Paquito o Ca la Paquita , però mai Can Paquita ;)

Salut!
 
Última edición:
!!!!!felicitats a tots i totes¡¡¡¡¡

Gracias!!!! y un beso pa ti, majo!! :D:D:D:D:D

Pd: Felicitats a totes les Maries (avui sí és el dia :cheesy:), començant per ma mare, i a totes les d'aquest foro, que son unes quantes...:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
 
Felicitar a tots i a totes per la part que us toqui, sobretot a les MARIES

Jesús, espero que no hagi estat res i que ja estiguis recuperat, amb aquest temps es importan la hidratació (sense alcohol)
:):):):):)

Salut,

Jaume
 
Hola..!!

Avui tot i la calor hem sortit a cercar el "Gran Nord", com en Pep Guardiola hem sortit ben d'hora, ben d'hora i cap a Sort passant pel Coll del Cantó i després cap a Rialp i acabant a Roní, una maravella de poble dalt d'un turó camí de Portainé..

Bell poble i molta calor, puntes de 35 graus i tot el dia prenent aigua per no patir un cop de calor..

Voliem dinar a Montgarri però el temps es posava "tonto" i no voliem patir per pujar tant amunt per després baixar a "tota castanya"..

El pic-nic és a un parc de Tremp amb una bona gespa per fer la migdiada..!!

Tornada per Isona-Agramunt-Tàrrega-A-2-Barcelona..

Les fotos:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.435511289833009.114294.100001224242477&type=1

Pep
 
Gràcies per compartir-ho Pep ... :rolleyes2: no sé a qui em recorden aquest parell de la foto ??? :D

574659_435511576499647_316517506_n.jpg


Salut !!!;)

PD1: Avui a la tarda he aprofitat per anar al Castell de Solius en bici ... quin relax !!! :)
PD2: records a la família del trol que es dedica a espiar-me al foro !!! :cool2:
 
Gràcies per compartir-ho Pep ... :rolleyes2: no sé a qui em recorden aquest parell de la foto ??? :D

574659_435511576499647_316517506_n.jpg


Salut !!!;)

PD1: Avui a la tarda he aprofitat per anar al Castell de Solius en bici ... quin relax !!! :)
PD2: records a la família del trol que es dedica a espiar-me al foro !!! :cool2:

Bon dia!

Ni desayunar tranquilo puede ya uno...:D:D:D:D

Un beso! :kiss:

Pd: Así que tienes un admirador secreto??? Cuenta, cuenta, que las cosas de verduleras nos interesan más que las motos :D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Aquest proper dissabte compto sortir a les 07:00 de Besalú, compto esmorzar a les 09:00 als Cortals i compto fer el toc abans de les 12:00 a l'Altamira. Si algú m'hi vol acompanyar, que ho digui ;)


2012-08-18-Bracons-Cortals_01.jpg

RUTA: Per als Gàrmin gdb Per a tots gpx
 
Última edición:
Jo negocio amb la MDR i dic algo..!!( crec que serà que si)

De totes maneres ja ens trobarem als Cortals, que per arribar a les 7 a Besalú hauria de venir a dormir a Girona, si ya sé que tinc casa per anar-hi, però de moment no cal..!!

Pep
 
Be després de dures negociacions serem a les 9.00 als Cortals, si, si serem 2 a esmorzar, ole, ole( no em vol deixar sol, no es fia..)

Salut i fins Dissabte..!!

Pep
 
Siso, jo pujaré directe a Arbúcies ... espero que per fi sigui una sortida normal ... que darrerament quant no fa figa la moto, faig figa jo !!! Ens veiem a Els Cortals !!!;)

Salut !!!:cool2:

PD: Albur, doncs es veu que tinc un admirador "secret" a la feina que va seguint el post ... i ja es va encarregar de difondre l'incident de dissabte a tort i a dret ... moltes gràcies muchacho ... però ja saps ... mala hierba nunca muere ... jo también te quiero ... pero bien lejos !!! :tongue:

emoticone-msn-montre-fesses.gif
...
emoticone-msn-lunettes-clin.gif

 
Última edición:
Hola Siso,

Demà ens veiem a les 9 al Restaurant Els Cortals.:)

Salut,

Jaume
 
Fantàstic! Així doncs a Besalú serem en Carles, jo i, quasi segur, una moto blava provinent de més enllà de la Tordera (el tio no s'apunta, però té els collons d'arribar mitja hora abans perquè no el deixem) :D. La ruta és la ruta! :cheesy:
 
Para que luego no me digan que no me he apuntado a la salida :cool2:

Apuntado de ultima hora ;);)
 
Be doncs, la soritda de avui amb una mica de corbes, jo Sant Celoni-Santa Fe de Montseny-Viladrau-Cortals.

L´esmorzar correcte, del Cortals fins a Hostalric mot bé (anant per feina), a partir d´aquí ja m´he desviat per anar a casa que avui toca fer barbacoa.

Bona companyia (amb sorpresa inclosa) i gracies Siso per organitzar la sortida. :):):)

Salut,

Jaume
 
Uns altres que hem arribat sense novetats, sols l'intensa calor, sort que la tornada l'hem fet des de Fornells a bon ritme amb el Níssimo fins a Vidreres i després sols hem tirat per Maçanet i Hostalric però la recta que va fins a Sant Celoni he estat mortal de calor..!!

Gràcies Siso, Gran Capità, per montar la sortida i el fervestar a Fornells, un detall..!!

I com sempre agraïr le presència dels demés companys de ruta, no poso noms per no descuidar a ningú..!!

Ah i el nen Gesús no ha perdut "el ritme"..!!

Pep
 
Finalment si que hem tingut sorpresa al restaurant ... però en aquest cas molt agradable, ja que ha vingut l'Ozepe ... el tiberi i la companyia com sempre ... de 10.:) ... us prometo q

Gràcies Siso per organitzar aquests saraos !!!;)

Salut !!! :cool2:

PD1: al final m'he liat a fet Sant Grau i Tossa ... per recuperar una mica el temps perdut ... i m'he quedat amb ganes de moto!!! :cheesy:
PD2: Albur els brembo ja tornan a ser els d'abans ... com frena !!! :shocked:
PD3: Pep vaig progessant adequadament !!!;)
 
Última edición:
...be, aquesta vegada he fet d' impresentable i m' he presentao sin avisar. La raó es sencilla, he tingut que portar al meu cunyat a l' estació a las 7 del matí i al tornar a casa iobrir la porta del parking em dono de morros amb les motos i ...¿...ara que faig? ...miro el foro i veig que hi ha Fira a els Cortals, ...capalláquevoy !
...com que feia tard per arrivar a Besalú he voltejat una mica entre la Selva i Osona i quent em presento ja hi son tots a taula. Així he fet el tram light de la jornada pero com que feia temps que no agafava la moto per curvejar he gaudit molt.
...gracies a tots aquets valents capaços de sortir a donar un volt en moto en plena onada de calor, i a Siso en especial per aixecar a la gent del llit i per el fervestar de la Granja Mora.
...lo millor de la jornada, despres de la volteta en moto, ha sigut la piscinada al arribar a casa ...collons que está bona l' aigua !

Nissi pribatu bat Gaztelaniazko itzulpena...
rasta.gif
 
Be, doncs m'al.legro que la sortida matinera d'avui hagi tingut quorum....

Jo de vacances, vaig i vinc....., però també penco, aquest mat , barnissat amb oli de tka la tarima de la piscina, desde les 8,hores.., a les 11 a la platja de Sa Conca com un Cranc..., a les 16,00 h un dinar ke te pees a un chiringuito que hem conec a Punta Prima, una estona mes de sol si hara llegint els vostres comentaris i rabian per no haver estat amb vosaltres....:angry:..., però m'al.legro que que gaudiu de lña matinada de la moto i de l'ona de calor....! ;)

El dia 16 vaig fer un volt amb la Pubilla i la KaGaTelorito, hem debia un esmorzar a Ca la Tina , volta per Banyoles, Mieres, Santa Pau, Olot, Montagut, Tortella, La Mare de deu del Mont, Crespia, Banyoles i Girona....

i ahir intens dia de vacances amb la family..., varem acabar dinant al Santuari del Coll, molt be, per cert....

Us deixo uns retrats d'ahir al Coll...!



IMGP3993.JPG


IMGP3999.JPG


IMGP4009.JPG


i algu altre de la sortida amb la pubilla... son tirades amb els mobils, aixi que han sortit com han sortit...:embarassed:


IMG-20120816-WA0002.jpg


IMG-20120816-WA0003.jpg


IMG-20120816-WA0005.jpg


IMG-20120816-WA0006.jpg


IMG-20120816-WA0007.jpg


IMG-20120816-WA0010.jpg


Apa, demà al mati, si algu vol venir a ajudar-me a passar la segona mà de oli de teka a la tarima, tindrá un bany i una birra com a mínim gratis...! :lipsrsealed:


Neng GeSus, no ho veig, doncs no hi han fotos, per tant, MECREONÁDELASALIDADEHOYSISO, però crec que ja estàs recuperat..., m'al.legro neng...:)

Estem en contacte, Nois..
 
Última edición:
Que ben acompanyat que et veig pirata ... a gaudir de les vacances i de la familia !!!;)

IMGP3993.JPG


Quant dius que has quedat com un cranc ... es per que camines de costat ??? ... :D

Salut !!! :cool2:
 
Glups...,! Estabamos crivint tots a l'hora... SIMECREOTOSISO, si afito, si Salida...!:lipsrsealed:

Cuuuulleres! Vaig fer parar a n'en Carles per fer la foto de Coll de Bracons pensant: Aquests mamons no s'ho creuran :D

Per cert, veig un Jacint Verdaguer, cofoi de l'acompanyament ;)

IMG-20120816-WA0010.jpg
 
Para que luego no me digan que no me he apuntado a la salida :cool2:

Apuntado de ultima hora ;);)

Quan et vas apuntar, en Carles i jo ja travessàvem la Vall d'en Bas :). Fes-li un petó a la Jane de part meva i digues-li que lamento molt la pèrdua del vostre bixón-maltès. Aquests malparits es fan estimar :cry:
 
Quan et vas apuntar, en Carles i jo ja travessàvem la Vall d'en Bas :). Fes-li un petó a la Jane de part meva i digues-li que lamento molt la pèrdua del vostre bixón-maltès. Aquests malparits es fan estimar :cry:

Cuando sonó el despertador a las 7 a.m. lo primero que me vino a la cabeza fue "jdr... y estos ahora ya están en Besalú saliendo...jeje" :shocked::shocked::shocked:

Muchas Gracias por lo del Bichón, se lo dire a Jay :cry:

Y muchas gracias tambien por el detalle de la cervezita ;););)
 
Arriba