Atención al toque de Fagina !

:
La Kedada Gastronomica se consumará en:
Restaurante "El Piró", sito en c/ Piró, 21 de Gratallops (Tarragona).
http://11870.com/pro/restaurant_piro
Aqui os pongo un link del menú. Hay 12 Primeros Platos a elegir, y otros 11 Segundos a elegir, Postres, Pan y Vino. Precio 17'-e + iva. Café, copa y puro, aparte.
http://img254.imageshack.us/my.php?image=rttpircartaes8.pdf
Si no lo veis bien, lo transcribo. Es un .pdf y no se ve muy bien.
Primers Plats
Canalons/Canelones
Els nostres canalons de pollastre rostit
Crepes d’espinacs/Crepes de espinacas
Un plat molt de casa nostra.
Alberginies Farcides/Berengenas Rellenas
Alberginies farcides de carn i amb un gratinat molt especial.
Macarrons/Macarrones
Macarrons amb carn a la cassola.
Torrades amb Escalivada/Tostadas con “Escalivada”
Dues torrades amb escalivada feta a la brasa i anxoves.
Amanida Catalana/Ensalada Catalana
Amanida amb enciam, tomaca, olives, pebrot, pernil i enbotits.
Esparrecs amb pernil/Esparragos con jamón
Esparrecs d’horta amb pernil salat.
Escudella Catalana/”Escudella Catalana”
Si no has provat la nostra escudella, no coneixes la vertadera escudella Prioratina
Enciam amb Romesco/Enslada con Romesco
Escarola, bacallà esqueixat, olives, sardines, pebrot i la nostra salsa de Romesco.
Esqueixada de Bacallà/”Esqueixada” de Bacalao
Bacallà esqueixat, olives, pebrot i la nostra salsa de Romesco.
Amanida de Ganyims/Ensalada de “Ganyims”
Els Ganyims són una joia perduda de la cuina d’interior. Els presentem amb tomaca, ceba i olives.
Entremesos/Entremeses
Segons Plats
Conill a la casola/Conejo a la cazuela
Conill rostit a la cassola amb una picada de fruits secs.
Truita amb suc/Tortilla a la cazuela
Plat per excel.lència de la cuina del Priorat es composa de dues truites, d’espinacs i
Fricandó de vedella/Ternera con setas en salsa
Carn de vedella a la cassola amb xampinyons.
Tall rodó de vedella/Redondo de ternera
Carn de vedella amb una salsa especialitat de la casa a base de pebrot.
Sépia amb mandonguilles/Sepia con albóndigas
Sèpia a la cassola amb mandonguilles casolanes i pèsols, amanit amb una picada a
base de fruits secs.
Bacallà de la casa/Bacalao con pasas y piñones al vino blanco
Llom de bacallà a la cassola amb un sofregit se ceba amb pances i pinyons i aromatitzat amb vi blanc Priorat.
Caragols dolços i picants/Caracoles dulces y picantes
Caragols preparats amb costella de porc i una salsa dolça i picant
especialitat de la comarca.
Potes de tocino a la brasa/Pies de cerdo a la brasa
Peus de porc preparats a la brasa amb oli i un preparat d’herbes molt especial.
Llengonissa a la brasa/Lengoniza a la brasa
La llengonissa artesana feta a la brasa.
Conill a la brasa/Conejo a la brasa
Conejo fet a la brasa, una delícia pels amants d’aquesta carn tan fina.
Carn a la brasa/cordero a la brasa
Carn de bé de la comarca, molt gustósa.
El Menu inclou un primer plat, un segon, postre, pa i ví de la casa.
Preu del Menú 17 € mès IVA
Sutgerencies
Entrecot de vadella/Entrecot de ternera
Entrecôte/Entrecôte de veau au charbon de phase ..... 17 €
Entrecot de vadella a la brasa amb patates i escalivada.
Espatlla de bè al Forn/Ternasco de cordero al horno
Lamb cooked in the oven/En arrière de l’agneau au four ..... 12 €
Mitja espatlla de bè al form amb un llit de patata, ceba i escalivada.
Vins per Copes
Prior Pons 2002 (D.O.Q Priorat)..... 3 €
Vi de vinyes de 80 anys amb una criança de 13 mesos. Pertany a una
bodega petita i es produeixen unes 2000 apolles a l’any.
Negre llarg, afinat i intens.
Pedralets 2002 (D.O.Q Priorat)..... 2,5 €
Un Priorat de celler petit i amd caràcter. Amb personalitat i gust llarg
en boca.
Torana 2001 (D.O.Q Priorat)..... 2 €
Un Priorat suau i afinat. Un Priorat diferent.
Blanc del Piró (D.O.Q Priorat)..... 2 €
Garnatxa blanca amb fermentació en botes de roure francès. Blanc
elegant, llarg i abocat.
===================================================================================
Pues eso es todo amigos

.
Ahora sólo falta que me vayais diciendo quienes venís, para yo comentarlo con el chef para que haga más o menos "calderada". Es un restaurante familiar y más bien pequeño.
Saludos.